GRADUATION '97

ВИПУСК '97

Ukraine, 2017, 19 min, Colour

Romani jeton një jetë vetmitare në një qytet provincial dhe punon si teknik. Për herë të parë pas diplomimit, Liuda, ish shoqja e tij e klasës, kthehet në qytet. Askush nuk ka dëgjuar gjë për të për njëzet vjet, por Romani është i vendosur të mos e humbas më atë.

CREDITS

Director:

Pavlo Ostrikov

Producer:

Yurii Minzianov

Cinematography:

Kyryl Shlyamin

Editing:

Yevgen Golovanchuk

Sound:

Serzh Avdeev

DIRECTOR'S BIO

Born in Ukraine in 1990, Pavlo Ostrikov graduated from the National Aviation University in Kiev before taking screenwriting classes at the New York Film Academy. A member of the public organization Contemporary Ukrainian cinema. Pavlo Ostrikov is also a stand-up comedian.

FESTIVALS & AWARDS

Belgium, 2018, Leuven ShFF, EFA Nominee

Leuven ShFF, Belgium 2018 - EFA Nominee

Switzerland, 2017, Locarno IFF, Best International Short Film

Locarno IFF, Switzerland 2017 - Best International Short Film

Ukraine, 2017, Odessa IFF, Winner Golden Duke

Odessa IFF, Ukraine 2017 - Winner Golden Duke

United States, 2018, Palm Springs International ShortFest,

Palm Springs International ShortFest, United States 2018 -

Finland, 2018, Tampere IShFF,

Tampere IShFF, Finland 2018 -

CONTACT

Kristi Films
Yurii Minzianov
Melnikova, 9, apt. 17
04030 Kyiv, Ukraine
+380443620407
ym@kristifilms.com
www.kristifilms.com