AQUAPARQUE

Portugal, 2018, 17 min, Colour

Në një park uji të braktisur, një vajzë dhe një djalë fshihen nga bota e jashtme. Në mes të gërmadhave me grafite të pishinës së vjetër dhe rrëshqitëseve të vjetruara, ata gjejnë strehën për të vajtuar humbjen e shpresave dhe ëndrrave.

CREDITS

Director:

Ana Moreira

Producers:

Joana FerreiraIsabel Machado

Cinematography:

João Ribeiro

Editing:

Tomás Baltazar

Sound:

Ricardo Leal

DIRECTOR'S BIO

Actress, artist and film director. She holds a Master Degree in Contemporary Artistic Practices by the Faculty of Fine Arts, University of Porto. Among several nominations, she was distinguished as best actress in the films "Os Mutantes" and "Transe" by Teresa Villaverde, in "Adriana" by Margarida Gil in national and international film festivals like Taormina, Bastia or Santa Maria da Feira.

FESTIVALS & AWARDS

Portugal, 2018, Curtas Vila do Conde IFF, EFA Nominee

Curtas Vila do Conde IFF, Portugal 2018 - EFA Nominee

Canada, 2018, Montréal Festival of New Cinema,

Montréal Festival of New Cinema, Canada 2018 -

Portugal, 2019, CinEuphoria Awards ,

CinEuphoria Awards , Portugal 2019 -

CONTACT

C.R.I.M. PRODUCTIONS
Joana Ferreira, Isabel Machado
RUA DO AÇÚCAR 76, ARMAZÉM 35
1950 - 009 LISBOA, Portugal
+351 218 446 102
crim.filmes@gmail.com
www.crim-productions.com