DOKUTECH: DONCHRISTIAN JONES x PERERA ELSEWHERE x FATHER METHODIUS

Andrra Stage, 08 Aug, 24:00

Një natë që paraprin konferencën fantastike DokuTech me një program të kuruar nga ekipi i tij, duke sjell në DokuNights reperin nga Nju Jorku, DonChristian, dhe artisten e muzikës eksperimentale elektronike Perera Elswhere.