RIVER VOICES: Iso-Polyphony

July 25, 2019

Kino n’Lum do të jetë nikoqir i një koncerti magjik me një nga grupet e fundit femërore iso-polifonike nga zona e lumit Osum të Shqipërisë, që do të na këndojnë këngë të lumit të tyre, të dashurisë, migrimit, historisë, martesës, fëmijëve.

Kjo performancë tradicionale folklorike, midis këndimit dhe recitimit, midis vajtimit dhe festimit, është një kryevepër e trashëgimisë gojore të njerëzimit e shpallur nga UNESCO.

July 31, 2019

DokuKids 2019

July 15, 2019

Konkurs pune

October 1, 2018