DOKUFEST HAP THIRRJEN PËR APLIKIM

November 6, 2018

DokuFest ka hapur thirrjen për aplikim për edicionin e 18-të festivalit. Afati i fundit për aplikim është 20 shkurt, 2019.

Thirrja për aplikim është e hapur për dokumentarë, filma të shkurtër, filma animacion dhe eksperimental. Edicioni i ardhshëm i DokuFest do të mbahet nga data 2 deri më 10 gusht 2019 në Prizren, Kosovë.

Autorët mund të aplikojnë përmes platformave online FilmFreeway.

Për të lexuar rregullat e festivalit klikoni këtu.

“Ne jemi në kërkim të veprave të reja të cilat eksplorojnë kufijtë, e sfidojnë publikun, eksperimentojnë me stil dhe teknikë apo frymëzojnë me kreativitet.”

July 31, 2019

DokuKids 2019

July 15, 2019

Konkurs pune

October 1, 2018