CALL FOR ENTRIES IS NOW OPEN

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

Sonic Reflections: Music on Film

Historia e patreguar e një serie pank roku anarkik të epokës Regane ngjarjesh në shkretëtirë që akoma jehojnë n...
09 Gusht, 22:00, Kino Kalaja 10 Gusht, 20:00, Dream Cinema
+

DESOLATION CENTER

Stuart Swezey USA 2018, color, 95 min
Skena është vendi ku realizohen mishërimet më ekstreme të Grace dhe lirohet imagjinata e saj teatrale.
03 Gusht, 22:00, Dream Cinema 10 Gusht, 18:00, Lumbardhi Indoor
+

GRACE JONES: BLOODLIGHT AND BAMI

Sophie Fiennes UK/Ireland 2017, color, 115 min
MATANGI / MAYA / M.I.A.  tërhiqet prej një depoje kasetash personale të incizuara nga Maya Arulpragasm dhe miqtë e ...
04 Gusht, 20:00, Lumbardhi Outdoor 11 Gusht, 16:00, DokuKino
+

MATANGI/MAYA/M.I.A.

Stephen Loveridge Sri Lanka/UK/USA 2018, color, 95 min
Një film me performancë live i xhiruar gjatë një koncerti intim të Ryuichi Sakamoto në Nju Jork.
06 Gusht, 22:00, Kino Kalaja 10 Gusht, 14:00, Shtëpia e Kulturës
+

Ryuichi Sakamoto: async Live at the Park Avenue Armory

Stephen Nomura Schible USA/Japan 2018, color, 65 min
Silvana ndrydhet nën presion, e ngopur me implikimet e të qenit e cilësuar si një “femër e fortë”.
06 Gusht, 22:00, Lumbardhi Outdoor 08 Gusht, 20:00, Dream Cinema
+

SILVANA

Mika Gustafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis Sweden 2017, color, 91 min
Këngëtarët e Këngës Labe nga të tri gjeneratat e shpjegojnë lidhjen e tyre të thellë shpirtërore me dhe përme...
07 Gusht, 20:00, Kino Kalaja 08 Gusht, 22:00, DokuKino Plato
+

WASHED BY THE MOON

Dan Shutt UK 2018, color, 55 min