CALL FOR ENTRIES IS NOW OPEN

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

Silver Reflections: Films on Film

Një suedez i gjatë e i hollë dhe i panjohur, gati dyzet vjeç, hyn në një periudhë të krijimit të filmit pa prec...
07 Gusht, 20:00, Lumbardhi Outdoor
+

BERGMAN: A YEAR IN A LIFE

Jane Magnusson Sweden/Norway 2018, color&bw, 116 min
That Summer përqendrohet në projektin filmik që artisti Peter Beard e filloi me Lee Radziwill për të afërmit e saj...
03 Gusht, 20:00, DokuKino 07 Gusht, 12:00, DokuKino
+

THAT SUMMER

Göran Hugo Olsson Sweden/US/Denmark 2017, color, 80 min
Prodhuar nga Michael Moore, The Eyes of Orson Welles sjell me plotë jetë pasionet, politikën dhe pushtetin e këtij s...
10 Gusht, 22:00, Lumbardhi Outdoor
+

THE EYES OF ORSON WELLES

Mark Cousins UK 2018, color, 110 min
Një udhëtim kinematografik në gjurmët e Michael Waszynski, filmbërës dhe kameleon njerëzor që ka ndryshuar ident...
06 Gusht, 12:00, DokuKino
+

THE PRINCE AND THE DYBBUK

Elwira Niewiera, Piotr Rosołowski Poland/Germany 2017, color&bw, 82 min
Një film pa përgjigje por me aq pyetje sa ka yje në univers.
09 Gusht, 20:00, DokuKino
+

Johann Lurf Austria 2017, color&bw, 99 min