CALL FOR ENTRIES IS NOW OPEN

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

I'll Be Your Mirror

Në qytetin Las Nubes, një pronar ferme tregon se si prej se ka ndaluar së maturi kohën kujtesa e tij është mjegull...
09 Gusht, 18:00, DokuKino
+

LAS NUBES

Juan Pablo González Mexico 2017, color, 21 min
Aktorja e famshme e skenës Elisabeth Vogler (Liv Ullman) vuan një moment zbrazëtie gjatë një performance dhe të ne...
09 Gusht, 18:00, DokuKino
+

PERSONA

Ingmar Bergman Sweden 1966, bw, 85 min
Filmi evokon kujtimet kolektive të një epoke përmes pamjeve të kronikave dhe eksploron atë se çka do të thotë t...
06 Gusht, 18:00, Shtëpia e Kulturës
+

THE MIRROR

Andrei Tarkovsky USSR 1975, color, 107 min