CALL FOR ENTRIES IS NOW OPEN

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

GJIRAFAVIDEO VR EXPERIENCE

Alexandro paraqitet vullnetar për një eksperiment që realizohet për ti studiuar ëndrrat.
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema
+

Alteration

Jérôme Blanquet France 2017, color, 18 min
Një udhëtim në një hapësirë 3D duke reflektuar parashikimet futuristike të shkrimtarit vizionar Arthur C. Clarke....
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema
+

I Saw the Future

François Vautier France 2017, color, 5 min
Bashkojuni Hemptonit në një udhëtim të dëgjimit në Parkun Kombëtar Olimpik, një nga vendet më të qeta në Amer...
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema
+

Sanctuaries of Silence

Adam Loften, Emmanuel Vaughan-Lee USA 2017, color, 7 min
Në RV Little Prince, lojtarët zhyten në krijimin e Saint-Exupery, ndërveprojnë me botën dhe personazhet e saj si k...
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema
+

The Little Prince

Julien Bares, Greg Gobbi USA 2017, color, 10 – 15
Në vitin 2014, luftëtarët e ISIS-it pushtuan Irakun. Burrat u vranë dhe gratë dhe vajzat u morën si skllave seksi.
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema
+

The Sun Ladies

Christian Stephen, Celine Tricart USA 2018, color, 7 min