CALL FOR ENTRIES IS NOW OPEN

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

Fictions of the Real in Portuguese Cinema

China do të fluturojë. Për të ikur larg në lindje. Ajo vetëm do që të jetë e lumtur. Por China e pi helmin e ve...
08 Gusht, 16:00, Lumbardhi Indoor
+

China, China

João Rui Guerra da Mata, João Pedro Rodrigues Portugal 2007, color, 19 min
25 dhjetor, në të tetëdhjetat. Familja bashkohet në shtëpinë e gjyshërve.
08 Gusht, 16:00, Lumbardhi Indoor
+

Christmas Inventory

Miguel Gomes Portugal 2000, color, 23 min
Julio, një i ri provincial, shkon në Lisbonë për të punuar si një praktikant-këpucëtar në një bodrum në një ...
06 Gusht, 16:00, DokuKino
+

The Green Years

Paulo Rocha Portugal 1963, color, 91 min
Një burrë dhe një fëmijë takohen nën një pemë në bregun e një lumi, duke ndarë kujtimin e njëjtë dhe një s...
07 Gusht, 16:00, Lumbardhi Indoor
+

The Tree

André Gil Mata Portugal 2018, color, 104 min
Përjetimi i një province, verilindore portugeze, rrënjët historike të së cilës, laike, nuk e ngatërrojnë vëlla...
05 Gusht, 16:00, DokuKino
+

Trás-os-Montes

Margarida Cordeiro, António Reis Portugal 1976, color, 108 min
Një burrë i frikshëm takon një grua të trazuar. A besoni ju në magji?
08 Gusht, 16:00, Lumbardhi Indoor
+

Voodoo

Sandro Aguilar Portugal 201030 min