Edition 17
3-11 August 2018

Edition 17
3-11 August 2018

:to want, to need, to love

Koha e Shfaqjes 08/07, 20:00, Bahçe | 08/10, 22:00, Kino Plato | 08/11, 22:00, Kino N'Lum

:to want, to need, to love / me dasht’, me dasht’, me dasht’

Kosovo, 2017, 90 min

Një çift i ndarë rishtas përpiqet të gjejë një mënyrë për të punuar dhe jetuar bashkë në një projekt performance arti me 30 artistë që udhëtojnë nëpër 3 shtete. Ata janë të shoqëruar nga një adoleshent i humbur, i cili është i zhgënjyer nga jeta.

  • Biografia e Regjisorit
  • Festivalet Dhe Cmimet
  • Kontakti
Ilir Hasanaj is a film director from Switzerland originally born in Kosova. While studying Film at the University of Arts (www.zhdk.ch) in Zurich, he worked on many shortfilms as the 1. Assistant Director to get as much experience as possible. Since Ilir finished his studies in 2015 he is making his first long documentary film about young people inside an artproject confronting themselves with their weaknesses. The film director also organizes the Film Club inside the newly founded culture center in Pristina called Termokiss.
Premiere
UNSEEN SH. P.K.
Ilir Hasanaj
+386 49 630 926
ilir@unseenmovies.com
08/07, 20:00, Bahçe 08/10, 22:00, Kino Plato 08/11, 22:00, Kino N'Lum
+ shto këtë ngjarje në
orarin tuaj personal
Orari i Plotë >
Ilir Hasanaj
Rina Kika, Ilir Hasanaj
Ilir Hasanaj
Isabella Leopoldine Kohl
Tomor Kuçi

:More from Balkan Dox

STEEL MILL CAFÉ

Goran Dević Croatia 2017, color, 61 min

SPECTRES ARE HAUNTING EUROPE

Maria Kourkouta, Niki Giannari Greece/France 2016, color&bw, 99 min

GORA

Stefan Malešević Bosnia and Herzegovina/Serbia 2017, color, 78 min

Homes

Kaori Oda, Sarah Francis, Farah Hasanbegovic, Andre Gil Mata, Daniel Botos, Kumjana Novakova, Manel Raga Raga Bosnia & Herzegovina 2016, color, 53 min

MY LIFE WITHOUT AIR

Bojana Burnać Croatia 2017, color, 72 min

MY OWN PRIVATE WAR

Lidija Zelović Netherlands 2016, color, 57 min

NEWSREEL 63

Slovenia 2017, color, 38 min

THEY JUST COME AND GO

Boris Poljak Croatia 2016, color, 20 min

LANDSCAPES OF WAR, LANDSCAPES OF PEACE

Aron Sekelj Serbia/Germany 2017, color, 49 min

STARS OF GAOMEIGU

Marko Grba Singh Serbia/China 2017, color, 23 min

THE GOOD POSTMAN

Tonislav Hristov Finland/Bulgaria 2016, color, 80 min

THE ROAD MOVIE

Dmitrii Kalashnikov Belarus/Russia/Serbia/Bosnia & Herzegovina/Croatia 2016, color, 2016

EVERY GOOD STORY IS A LOVE STORY

Rajko Grlić, Matjaž Ivanišin Slovenia/Croatia 2017, color&bw, 71 min

LORD OF THE HOUSE

Danielle Bremer Kosovo/The Netherlands 2017, color, 58 min

THOSE SHOCKING SHAKING DAYS

Selma Doborac Austria/Bosnia & Herzegovina 2016, color, 88 min

A MILLION DOLLAR LIFE

Robert Tomić Zuber Croatia 2017, color, 78 min