Edition 17
3-11 August 2018

Edition 17
3-11 August 2018

:STEEL MILL CAFÉ

Koha e Shfaqjes 08/05, 14:00, Shtëpia e Kulturës | 08/07, 12:00, Kino Klub | 08/10, 16:00, Kino Klub

:STEEL MILL CAFÉ / BUFFET ŽELJEZARA

Croatia, 2017, 61 min

BUFFET ZELJEZARA teaser 1 from 15 Art on Vimeo.

Erna dhe Xhevad janë pronarët e një kafeneje pranë një fabrike të çelikut, një kompleks që ka qenë një nga më të mëdhenjtë të llojit të tij në Evropën Lindore. I vendosur një javë para mbylljes zyrtare të kafenesë, filmi ndjek një seri bisedash në mes të vizitorëve dhe mysafirëve të shpeshtë, të cilët diskutojnë mënyrat e arritjes së Gjermanisë – një utopi e re e ish punëtorëve socialist.

  • Biografia e Regjisorit
  • Festivalet Dhe Cmimet
  • Kontakti
Goran Dević was born 1971 in Sisak. He holds a degree in Film and TV Directing from the Academy of Dramatic Art in Zagreb, where he today works as a teaching assistant on the graduate course of documentary directing. Late in 2007, he founded the production company Petnaesta umjetnost.
ZagrebDox 2017.
Petnaesta umjetnost
Domagojeva 14
10 000 Zagreb, HR
+385 1 3690 205
15art@15art.hr
08/05, 14:00, Shtëpia e Kulturës 08/07, 12:00, Kino Klub 08/10, 16:00, Kino Klub
+ shto këtë ngjarje në
orarin tuaj personal
Orari i Plotë >
Goran Dević
Hrvoje Osvadić
Vedran Rapo
Vladimir Gojun
Martin Semenčić

:More from Balkan Dox

SPECTRES ARE HAUNTING EUROPE

Maria Kourkouta, Niki Giannari Greece/France 2016, color&bw, 99 min

GORA

Stefan Malešević Bosnia and Herzegovina/Serbia 2017, color, 78 min

Homes

Kaori Oda, Sarah Francis, Farah Hasanbegovic, Andre Gil Mata, Daniel Botos, Kumjana Novakova, Manel Raga Raga Bosnia & Herzegovina 2016, color, 53 min

to want, to need, to love

Ilir Hasanaj Kosovo 2017, color, 90 min

MY LIFE WITHOUT AIR

Bojana Burnać Croatia 2017, color, 72 min

MY OWN PRIVATE WAR

Lidija Zelović Netherlands 2016, color, 57 min

NEWSREEL 63

Slovenia 2017, color, 38 min

THEY JUST COME AND GO

Boris Poljak Croatia 2016, color, 20 min

LANDSCAPES OF WAR, LANDSCAPES OF PEACE

Aron Sekelj Serbia/Germany 2017, color, 49 min

STARS OF GAOMEIGU

Marko Grba Singh Serbia/China 2017, color, 23 min

THE GOOD POSTMAN

Tonislav Hristov Finland/Bulgaria 2016, color, 80 min

THE ROAD MOVIE

Dmitrii Kalashnikov Belarus/Russia/Serbia/Bosnia & Herzegovina/Croatia 2016, color, 2016

EVERY GOOD STORY IS A LOVE STORY

Rajko Grlić, Matjaž Ivanišin Slovenia/Croatia 2017, color&bw, 71 min

LORD OF THE HOUSE

Danielle Bremer Kosovo/The Netherlands 2017, color, 58 min

THOSE SHOCKING SHAKING DAYS

Selma Doborac Austria/Bosnia & Herzegovina 2016, color, 88 min

A MILLION DOLLAR LIFE

Robert Tomić Zuber Croatia 2017, color, 78 min