Edition 17
3-11 August 2018

Edition 17
3-11 August 2018

:MY LIFE WITHOUT AIR

Koha e Shfaqjes 08/08, 16:00, DokuKino | 08/10, 12:00, Lumbardhi

:MY LIFE WITHOUT AIR

Croatia, 2017, 72 min

My Life without Air (a documentary feature, directed by Bojana Burnac, produced by Restart) from Restart on Vimeo.

My Life without Air është një pamje rrëqethëse e botës së mahnitshme të një burri momentet më të rëndësishme të të cilit ndodhin nën ujë gjatë një frymëmarrje tejet të kontrolluar. Duke shtyrë kufijtë e fizikes në mënyrë të paepur, ai insiston përtej të mundurës, duke besuar se me tu kthyer në sipërfaqe ai do të jetë më i miri përsëri. My Life without Air përçon ndjenjën që kemi kur zhytemi në përzierjen e kaltër e komplekse të eksitimit, frikës, pasigurisë dhe fuqisë të shoqëruar me qetësinë gumëzhitëse

  • Biografia e Regjisorit
  • Festivalet Dhe Cmimet
  • Kontakti
Bojana Burnać, born 1981 in Sisak, living in Zagreb, Croatia. Master of Art, Academy of Dramatic Arts, Department of Cinematography, Zagreb. Director of photography of fiction, documentary and experimental films, feature and short films. First female DOP in the history of Croatian cinematography who made a feature-length narrative film.
Hot Docs 2017. Karlovy Vary IFF 2017.
RESTART
Prilaz Gjure Dezelica 74,
10000 Zagreb, Croatia
+385 1 557 38 60
oliver@restarted.hr
08/08, 16:00, DokuKino 08/10, 12:00, Lumbardhi
+ shto këtë ngjarje në
orarin tuaj personal
Orari i Plotë >
Bojana Burnać
Oliver Sertić
Bojana Burnać
Jelena Maksimović
Jakov Munižaba

:More from Balkan Dox

STEEL MILL CAFÉ

Goran Dević Croatia 2017, color, 61 min

SPECTRES ARE HAUNTING EUROPE

Maria Kourkouta, Niki Giannari Greece/France 2016, color&bw, 99 min

GORA

Stefan Malešević Bosnia and Herzegovina/Serbia 2017, color, 78 min

Homes

Kaori Oda, Sarah Francis, Farah Hasanbegovic, Andre Gil Mata, Daniel Botos, Kumjana Novakova, Manel Raga Raga Bosnia & Herzegovina 2016, color, 53 min

to want, to need, to love

Ilir Hasanaj Kosovo 2017, color, 90 min

MY OWN PRIVATE WAR

Lidija Zelović Netherlands 2016, color, 57 min

NEWSREEL 63

Slovenia 2017, color, 38 min

THEY JUST COME AND GO

Boris Poljak Croatia 2016, color, 20 min

LANDSCAPES OF WAR, LANDSCAPES OF PEACE

Aron Sekelj Serbia/Germany 2017, color, 49 min

STARS OF GAOMEIGU

Marko Grba Singh Serbia/China 2017, color, 23 min

THE GOOD POSTMAN

Tonislav Hristov Finland/Bulgaria 2016, color, 80 min

THE ROAD MOVIE

Dmitrii Kalashnikov Belarus/Russia/Serbia/Bosnia & Herzegovina/Croatia 2016, color, 2016

EVERY GOOD STORY IS A LOVE STORY

Rajko Grlić, Matjaž Ivanišin Slovenia/Croatia 2017, color&bw, 71 min

LORD OF THE HOUSE

Danielle Bremer Kosovo/The Netherlands 2017, color, 58 min

THOSE SHOCKING SHAKING DAYS

Selma Doborac Austria/Bosnia & Herzegovina 2016, color, 88 min

A MILLION DOLLAR LIFE

Robert Tomić Zuber Croatia 2017, color, 78 min