Edition 17
3-11 August 2018

Edition 17
3-11 August 2018

:LORD OF THE HOUSE

Koha e Shfaqjes 08/10, 20:00, Bahçe

:LORD OF THE HOUSE / ZOTI I SHPISË

Kosovo/The Netherlands, 2017, 58 min

Zoti i shpise / Lord of the house - trailer from Danielle Bremer on Vimeo.

Një mami rebele kosovare lufton për njohje nga familja e saj, e cila ka jetuar me traditat shqiptare qindravjeçare të bazuara në mbizotërimin e mashkullit. Dëshira e saj e zjarrtë për respekt dhe vlerësim vihet kundër mjedisit të një shoqërie në transformim, ku roli i këtyre zakoneve të vjetra, të shkruara në “Kanun”, po ndryshon dhe njerëzit kërkojnë pozitën e tyre në këtë realitet të ri.

  • Biografia e Regjisorit
  • Festivalet Dhe Cmimet
  • Kontakti
Daniëlle Bremer (1972, The Netherlands) is a director passionate about telling human stories. She studied at the University of Amsterdam where she got her masters in Communication. From 2000 till 2007 she lived in Kosovo where she learned Albanian and made television programs and reportages for the United Nations, OSCE and international broadcasters such as CNN. Currently she is based in Amsterdam where she works on documentaries, reportages, television programs, commissioned films and online-projects about a range of topics.
Premiere.
Danielle Bremer
Frederik Hendrikstraat 7G
Amsterdam 1052HG, Netherlands
+31 6 1-947-8989
danielle_bremer@yahoo.com
08/10, 20:00, Bahçe
+ shto këtë ngjarje në
orarin tuaj personal
Orari i Plotë >
Danielle Bremer
Edon Rizvanolli
Martijn van Beenen
Danielle Bremer

:More from Balkan Dox

STEEL MILL CAFÉ

Goran Dević Croatia 2017, color, 61 min

SPECTRES ARE HAUNTING EUROPE

Maria Kourkouta, Niki Giannari Greece/France 2016, color&bw, 99 min

GORA

Stefan Malešević Bosnia and Herzegovina/Serbia 2017, color, 78 min

Homes

Kaori Oda, Sarah Francis, Farah Hasanbegovic, Andre Gil Mata, Daniel Botos, Kumjana Novakova, Manel Raga Raga Bosnia & Herzegovina 2016, color, 53 min

to want, to need, to love

Ilir Hasanaj Kosovo 2017, color, 90 min

MY LIFE WITHOUT AIR

Bojana Burnać Croatia 2017, color, 72 min

MY OWN PRIVATE WAR

Lidija Zelović Netherlands 2016, color, 57 min

NEWSREEL 63

Slovenia 2017, color, 38 min

THEY JUST COME AND GO

Boris Poljak Croatia 2016, color, 20 min

LANDSCAPES OF WAR, LANDSCAPES OF PEACE

Aron Sekelj Serbia/Germany 2017, color, 49 min

STARS OF GAOMEIGU

Marko Grba Singh Serbia/China 2017, color, 23 min

THE GOOD POSTMAN

Tonislav Hristov Finland/Bulgaria 2016, color, 80 min

THE ROAD MOVIE

Dmitrii Kalashnikov Belarus/Russia/Serbia/Bosnia & Herzegovina/Croatia 2016, color, 2016

EVERY GOOD STORY IS A LOVE STORY

Rajko Grlić, Matjaž Ivanišin Slovenia/Croatia 2017, color&bw, 71 min

THOSE SHOCKING SHAKING DAYS

Selma Doborac Austria/Bosnia & Herzegovina 2016, color, 88 min

A MILLION DOLLAR LIFE

Robert Tomić Zuber Croatia 2017, color, 78 min