Edition 17
3-11 August 2018

Edition 17
3-11 August 2018

:LANDSCAPES OF WAR, LANDSCAPES OF PEACE

Koha e Shfaqjes 08/09, 18:00, Lumbardhi | 08/10, 22:00, Bahçe

:LANDSCAPES OF WAR, LANDSCAPES OF PEACE / PEJZAŽI RATA, PEJZAŽI MIRA

Serbia/Germany, 2017, 49 min

Një udhëtim përmes kronologjisë, pasojës dhe një përfundimi potencial të një konflikti ushtarak, siç është reflektuar në topografi se lufta ka ndryshuar dhe është formësuar qoftë fizikisht apo konteksualisht.

  • Biografia e Regjisorit
  • Festivalet Dhe Cmimet
  • Kontakti
Aron Sekelj was born on 11.11.1988 in Belgrade, Serbia. From 2008 to 2012, BA Studies in Film Directing at the Faculty of Dramatic Arts in Belgrade (Fdu Beograd), with numerous short fiction, documentary and experimental films completed over the course of these four years. In 2012, he moved to Hamburg, Germany to pursue a MFA degree in Film at the University of Fine Arts (Hochschule für bildende Künste), graduating in 2016 with the experimental documentary project "Landscapes of War, Landscapes of Peace". Currently living and working in Hamburg and Belgrade.
Best Editing - BelDocs IDFF 2017.
Aron Sekelj
Narodnih heroja 35
Beograd 11070, Serbia
+381 64 291 2512
sekeljaron@gmail.com
08/09, 18:00, Lumbardhi 08/10, 22:00, Bahçe
+ shto këtë ngjarje në
orarin tuaj personal
Orari i Plotë >
Aron Sekelj
Aron Sekelj
Igor Đorđević
Aron Sekelj
Roman Vehlken

:More from Balkan Dox

STEEL MILL CAFÉ

Goran Dević Croatia 2017, color, 61 min

SPECTRES ARE HAUNTING EUROPE

Maria Kourkouta, Niki Giannari Greece/France 2016, color&bw, 99 min

GORA

Stefan Malešević Bosnia and Herzegovina/Serbia 2017, color, 78 min

Homes

Kaori Oda, Sarah Francis, Farah Hasanbegovic, Andre Gil Mata, Daniel Botos, Kumjana Novakova, Manel Raga Raga Bosnia & Herzegovina 2016, color, 53 min

to want, to need, to love

Ilir Hasanaj Kosovo 2017, color, 90 min

MY LIFE WITHOUT AIR

Bojana Burnać Croatia 2017, color, 72 min

MY OWN PRIVATE WAR

Lidija Zelović Netherlands 2016, color, 57 min

NEWSREEL 63

Slovenia 2017, color, 38 min

THEY JUST COME AND GO

Boris Poljak Croatia 2016, color, 20 min

STARS OF GAOMEIGU

Marko Grba Singh Serbia/China 2017, color, 23 min

THE GOOD POSTMAN

Tonislav Hristov Finland/Bulgaria 2016, color, 80 min

THE ROAD MOVIE

Dmitrii Kalashnikov Belarus/Russia/Serbia/Bosnia & Herzegovina/Croatia 2016, color, 2016

EVERY GOOD STORY IS A LOVE STORY

Rajko Grlić, Matjaž Ivanišin Slovenia/Croatia 2017, color&bw, 71 min

LORD OF THE HOUSE

Danielle Bremer Kosovo/The Netherlands 2017, color, 58 min

THOSE SHOCKING SHAKING DAYS

Selma Doborac Austria/Bosnia & Herzegovina 2016, color, 88 min

A MILLION DOLLAR LIFE

Robert Tomić Zuber Croatia 2017, color, 78 min