Edition 17
3-11 August 2018

Edition 17
3-11 August 2018

:Homes

Koha e Shfaqjes 08/07, 18:00, DokuKino | 08/09, 16:00, Shtëpia e Kulturës

:Homes

Bosnia & Herzegovina, 2016, 53 min

Shtëpi(të): Hapësirat imagjinare të Dashurisë imagjinare
Konfrontim i tjetrës që mungon.
Si kalon në mes të gjeografive imagjinare dhe materiale të shtëpisë?
Ku është qyteti yt i humbur?
Për kë po shkruan?

  • Biografia e Regjisorit
  • Festivalet Dhe Cmimet
  • Kontakti
Premiere
Pravo Ljudski
Obala Kulina bana 18, 71000 Sarajevo,
Bosnia and Herzegovina
+38733265915
festival@pravoljudski.org
08/07, 18:00, DokuKino 08/09, 16:00, Shtëpia e Kulturës
+ shto këtë ngjarje në
orarin tuaj personal
Orari i Plotë >
Kaori Oda, Sarah Francis, Farah Hasanbegovic, Andre Gil Mata, Daniel Botos, Kumjana Novakova, Manel Raga Raga
Pravo Ljudski

:More from Balkan Dox

STEEL MILL CAFÉ

Goran Dević Croatia 2017, color, 61 min

SPECTRES ARE HAUNTING EUROPE

Maria Kourkouta, Niki Giannari Greece/France 2016, color&bw, 99 min

GORA

Stefan Malešević Bosnia and Herzegovina/Serbia 2017, color, 78 min

to want, to need, to love

Ilir Hasanaj Kosovo 2017, color, 90 min

MY LIFE WITHOUT AIR

Bojana Burnać Croatia 2017, color, 72 min

MY OWN PRIVATE WAR

Lidija Zelović Netherlands 2016, color, 57 min

NEWSREEL 63

Slovenia 2017, color, 38 min

THEY JUST COME AND GO

Boris Poljak Croatia 2016, color, 20 min

LANDSCAPES OF WAR, LANDSCAPES OF PEACE

Aron Sekelj Serbia/Germany 2017, color, 49 min

STARS OF GAOMEIGU

Marko Grba Singh Serbia/China 2017, color, 23 min

THE GOOD POSTMAN

Tonislav Hristov Finland/Bulgaria 2016, color, 80 min

THE ROAD MOVIE

Dmitrii Kalashnikov Belarus/Russia/Serbia/Bosnia & Herzegovina/Croatia 2016, color, 2016

EVERY GOOD STORY IS A LOVE STORY

Rajko Grlić, Matjaž Ivanišin Slovenia/Croatia 2017, color&bw, 71 min

LORD OF THE HOUSE

Danielle Bremer Kosovo/The Netherlands 2017, color, 58 min

THOSE SHOCKING SHAKING DAYS

Selma Doborac Austria/Bosnia & Herzegovina 2016, color, 88 min

A MILLION DOLLAR LIFE

Robert Tomić Zuber Croatia 2017, color, 78 min