Edition 17
3-11 August 2018

Edition 17
3-11 August 2018

:EVERY GOOD STORY IS A LOVE STORY

Koha e Shfaqjes 08/06, 18:00, Lumbardhi | 08/07, 16:00, Kino Klub

:EVERY GOOD STORY IS A LOVE STORY / VSAKA DOBRA ZGODBA JE LJUBEZENSKA ZGODBA

Slovenia/Croatia, 2017, 71 min

Every Good Story is a Love Story është një film për shfaqjen teatrale “Boris, Milena, Radko” dhe katër njerëz të mirënjohur në publik që e kanë prodhuar atë – autorin-regjisorin Dusan Jovanovic, aktoren Milena Zupancic dhe dy aktorët Radko Polic dhe Boris Cavazza. Ai është një tregim për një trekëndësh dashurie dhe jetët publike, artistike dhe private të këtyre performuesve. Filmi tregon një histori universale të marrëdhënies në mes të reales dhe imagjinares, një tregim për marrëdhënien në mes të aspektit intim dhe publik të atit.

  • Biografia e Regjisorit
  • Festivalet Dhe Cmimet
  • Kontakti
Rajko Grlić was born in 1947 in Zagreb, Croatia and graduated in film directing at FAMU in Prague, Czech Republic 1971. His films were shown in cinemas across all the continents, they were included in competition programmes of leading world festivals, from Cannes onwards, and they received a numerous international awards.

Matjaž Ivanišin was born in 1981 in Maribor, Slovenia. He graduated as Film and TV director from AGRFT (Academy for theatre, radio, film and television) in Ljubljana, Slovenia in 2007. He directed several fiction and documentary film for which he received both national and international awards. He is currently working on his first feature film.
ZagrebDoc 2017.
Vertigo
Metelkova 6
SI – 1000 Ljubljana, Slovenia
+386 1 439 7080
info@vertigo.si
08/06, 18:00, Lumbardhi 08/07, 16:00, Kino Klub
+ shto këtë ngjarje në
orarin tuaj personal
Orari i Plotë >
Rajko Grlić, Matjaž Ivanišin
Danijel Hočevar, Rajko Grlić
Matjaž Ivanišin, Lev Predan Kowarski, Darko Sinko
Matic Drakulić
Julij Zornik

:More from Balkan Dox

STEEL MILL CAFÉ

Goran Dević Croatia 2017, color, 61 min

SPECTRES ARE HAUNTING EUROPE

Maria Kourkouta, Niki Giannari Greece/France 2016, color&bw, 99 min

GORA

Stefan Malešević Bosnia and Herzegovina/Serbia 2017, color, 78 min

Homes

Kaori Oda, Sarah Francis, Farah Hasanbegovic, Andre Gil Mata, Daniel Botos, Kumjana Novakova, Manel Raga Raga Bosnia & Herzegovina 2016, color, 53 min

to want, to need, to love

Ilir Hasanaj Kosovo 2017, color, 90 min

MY LIFE WITHOUT AIR

Bojana Burnać Croatia 2017, color, 72 min

MY OWN PRIVATE WAR

Lidija Zelović Netherlands 2016, color, 57 min

NEWSREEL 63

Slovenia 2017, color, 38 min

THEY JUST COME AND GO

Boris Poljak Croatia 2016, color, 20 min

LANDSCAPES OF WAR, LANDSCAPES OF PEACE

Aron Sekelj Serbia/Germany 2017, color, 49 min

STARS OF GAOMEIGU

Marko Grba Singh Serbia/China 2017, color, 23 min

THE GOOD POSTMAN

Tonislav Hristov Finland/Bulgaria 2016, color, 80 min

THE ROAD MOVIE

Dmitrii Kalashnikov Belarus/Russia/Serbia/Bosnia & Herzegovina/Croatia 2016, color, 2016

LORD OF THE HOUSE

Danielle Bremer Kosovo/The Netherlands 2017, color, 58 min

THOSE SHOCKING SHAKING DAYS

Selma Doborac Austria/Bosnia & Herzegovina 2016, color, 88 min

A MILLION DOLLAR LIFE

Robert Tomić Zuber Croatia 2017, color, 78 min