Edition 17
3-11 August 2018

Edition 17
3-11 August 2018

DOKUFEST XVI

July 17th, 2017

‘Një manifesto miniaturë nga Profesor Kaptivator.Këtu, abstraksioni dhe aksioni qëndrojnë në të njejtën anë të barrikadave. Ogawa Productions (The Batlefront for the Liberation of Japan) dhe Jo Derry (Scream Tone) takohen në periferi të së ardhmes. La Rambla (Adonde Vas) na servon riff-in në gitarë. E ardhmja na shikon prej lart. E ardhmja eksplodon në miliona ngjyra. E bukura gjithmonë vjen pas stuhisë.’ – Travis Wilkerson

Traileri i krijuar nga Travis Wilkerson