CALL FOR ENTRIES IS NOW OPEN

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

ARTA ELEZI FITON ÇMIMIN CLAPPERBOARD NË SLLOVENI

March 26th, 2018

Studentja e gjeneratës së pestë të programit tonë edukativ “Shkolla dhe Filmi Dokumentar”, Arta Elezi, me filmin “Këta jemi ne” është fituese e çmimit Clapperboard për filmin më të të mirë të të rinjve, në seksionin ndërkombëtar në Festivalin e Filmit “Zoom” të Sllovenisë.