03 – 11 August 2018
Edition XVII

03 – 11 August 2018
Edition XVII

:Shukria

Screening Schedule:

:Shukria

Kosova, 2018, 9 min

While the temperament of the minor Shukria is slowly developing, she shows us the primitive way of thinking of the patriarchal society and the role of the woman at that time until now. The story takes place in a little village in Kosovo. From her view, we are in a sort of "Paradise on Earth" where she meets her sister, her mother then even herself attempting to stop her marriage.

  • Director Bio
  • Festivals And Awards
  • Contact
Visar Jusufi u lind me 26.01.1978 në Prishtinë. Si trembëdhjetë vjeçar bashk me familjen e tij migron në Zvicër gjatë periudhës 91' – 93' dhe 93' – 99' në Gjermani. Në 2001 hap ekspozitën personale "Më fal, fol!" në "Caffe-galeria KOHA", Prishtinë. Gjatë studimeve 2012 – 2014 në klasën e profesorit Isa Qosja, ai trajton tranzicionin e pasluftës në filmat e shkurtër si, "TI E KE LEHTË","PASHA QATO DITË", "AGIMI DHE LIRIA". Në 2015 themelon shtëpinë filmike "FILUM"
Premiere
Visar Jusufi
Rr. Lidhja e Prizrenit
Pristina 10000, Kosovo
+3774-420-2871
v.j_mali@hotmail.com
+ add this event to your
personal schedule
Full Schedule >
Visar Jusufi
Visar Jusufi, Lulzim Luigji Bejta
Rron Ismajli
Yll Citaku
Hajat Toqilla, May-linda Kosumoviç, Kumrije Hoxha, Safete Rogova
Pëllumb Ballata, Nok Selmani

:More from National

Routine

Bekim Guri Kosova 2018, color, 14 min

Triumph (Out Of Competition)

Kreshnik Jonuzi, Luftar Von Rama, Charlie Askew Albania/Kosova/USA/France 2017, color, 88 min

Home Away From Home

Sami Mustafa Kosova 2018, color, 25 min

Adem Reka

Ardian Arrëza Albania 2017, color&bw, 13 min

Curveless Line

Donjeta Hyseni Kosova 2018, color, 14 min

Kurrizi

Orgesa Arifi Kosova 2017, color, 15 min

Verbally Correct

Leutrim Voka Albania 2018, color, 10 min

A Month

Zgjim Terziqi Kosova 2017, color, 26 min

Pro Rrymes

Elton Baxhaku Albania 2018, color

Tirana 100Km

Lorin Terezi Albania 2017, color, 19 min

Waiting

Laura Kajtazi-Testa Kosova/Canada 2017, color, 2013

A True Story

Viron Roboci Albania 2017, color, 20 min