02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

15:00
Alteration

Alexandro paraqitet vullnetar për një eksperiment që realizohet për ti studiuar ëndrrat.

I Saw the Future

Një udhëtim në një hapësirë 3D duke reflektuar parashikimet futuristike të shkrimtarit vizionar Arthur C. Clarke.

Sanctuaries of Silence

Bashkojuni Hemptonit në një udhëtim të dëgjimit në Parkun Kombëtar Olimpik, një nga vendet më të qeta në Amerikën e Veriut.

The Little Prince

Në RV Little Prince, lojtarët zhyten në krijimin e Saint-Exupery, ndërveprojnë me botën dhe personazhet e saj si kurrë më parë.

The Sun Ladies

Në vitin 2014, luftëtarët e ISIS-it pushtuan Irakun. Burrat u vranë dhe gratë dhe vajzat u morën si skllave seksi.

15:00
15:00
15:00
15:00
15:00
20:00
THAT SUMMER

That Summer përqendrohet në projektin filmik që artisti Peter Beard e filloi me Lee Radziwill për të afërmit e saj: the Beales of Grey Gardens.

20:00

OPENING CEREMONY

THE RAFT

Pesë burra dhe gjashtë gra gjinden ne një traget si pjesë e eksperimentit që studion sociologjinë e dhunës, agresionit dhe tërheqjes seksuale në sjelljen njerëzore.

20:00
OF FATHERS AND SONS

Çka do të thotë të rritesh me një baba ëndrra e vetme e të cilit është formimi i nje kalifati Islamik.

20:00
The Proposal

Artistja konceptuale Jill Magid përballet me trashëgiminë e kontestuar të Luis Barragán, arkitektit më të famshëm të Meksikës.

20:00
Genesis 2.0

Në Ishujt e Ri Siberian të largët në Oqeanin Arktik, gjuetarët kërkojnë çatallë të mamutëve të zhdukur.

20:00
Imperial Valley (cultivated run-off)

The Imperial Valley; një nga rajonet me te rendesishme te bujqësisë industriale të Kalifornisë,e zhvatur pertej kufijve.

Fry Day

Nata para ekzekutimit të vrasësit serik Ted Bundy, parë përmes syve të një fotografi të ri i cili duket si një nga viktimat e tij.

How Steel Was Tempered

Një baba e merr të birin e tij në një fabrikë të braktisur ku ka punuar dikur.

The Moonshiners

Një ribërje e filmit të parë finlandez tani të humbur Salaviinanpolttajat (1907).

No Man Is an Island

Pas një dite notimi dhe pirje pranë lumit, Erffanit, Amirit dhe Carlosit iu bashkohet një burrë që e quan veten Jezus.

22:00
IN PRAISE OF NOTHING

Një dokumentar satirik alegorik për Asgjënë; e rrëfyer- në version të thjeshtë fëmijëror – nga Iggy Pop.

22:00
22:00
TIME TRIAL

TIME TRIAL na merr në garat përfundimtare të karrierës së çiklistit David Millar.

22:00
Ryuichi Sakamoto: Coda

Ryuichi Sakamoto: Coda është një portret intim edhe i artistit edhe i burrit.

22:00
Playing Men

Playing Men është një film i gjallë për lojën, bukurinë e lojës dhe burrat që luajnë.

22:00
GRACE JONES: BLOODLIGHT AND BAMI

Skena është vendi ku realizohen mishërimet më ekstreme të Grace dhe lirohet imagjinata e saj teatrale.

23:59
QENDRESA

Qendresa është një nga artistet e reja më emocionuese të Londrës, me prejardhje nga Kosova.

23:59
23:59
23:59
23:59
23:59