02 – 10 August 2019
Edition XVIII

02 – 10 August 2019
Edition XVIII

All Films

Sort films by:
+
Alexandro paraqitet vullnetar për një eksperiment që realizohet për ti studiuar ëndrrat.
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema

Alteration

Jérôme Blanquet France 2017, color, 18 min
+
Një udhëtim në një hapësirë 3D duke reflektuar parashikimet futuristike të shkrimtarit vizionar Arthur C. Clarke....
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema

I Saw the Future

François Vautier France 2017, color, 5 min

Information Skies

Metahaven (Daniel van der Velden, Vinca Kruk) South Korea/The Netherlands 2017, color, 24 min

KINSHASA MAKAMBO

Dieudo Hamadi Democratic Republic of the Congo/France/Switzerland/Germany/Norway 2018, color, 75 min
+
Bashkojuni Hemptonit në një udhëtim të dëgjimit në Parkun Kombëtar Olimpik, një nga vendet më të qeta në Amer...
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema

Sanctuaries of Silence

Adam Loften, Emmanuel Vaughan-Lee USA 2017, color, 7 min
+
Në RV Little Prince, lojtarët zhyten në krijimin e Saint-Exupery, ndërveprojnë me botën dhe personazhet e saj si k...
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema

The Little Prince

Julien Bares, Greg Gobbi USA 2017, color, 10 – 15
+
Në vitin 2014, luftëtarët e ISIS-it pushtuan Irakun. Burrat u vranë dhe gratë dhe vajzat u morën si skllave seksi.
03 Gusht, 15:00, VR Cinema 04 Gusht, 15:00, VR Cinema 05 Gusht, 15:00, VR Cinema 06 Gusht, 15:00, VR Cinema 07 Gusht, 15:00, VR Cinema 08 Gusht, 15:00, VR Cinema 09 Gusht, 15:00, VR Cinema 10 Gusht, 15:00, VR Cinema 11 Gusht, 15:00, VR Cinema

The Sun Ladies

Christian Stephen, Celine Tricart USA 2018, color, 7 min