:Sleep Tonight

Orari i Shfaqjes

20.08, 22:00, KINO NË LUM

Sleep Tonight

Kosovo, 2014, Colour, 9 min

Një film i bërë rastësisht për një djalë, i cili mbetet në Prizren me ëndrrën për t’u bërë filmbërës. Ai e gjen këtë vend (SHKA) dhe fillon log-imin e videove. Deri në fund të natës ai ka një film në duart e tij.

  • Biografia e regjisorit
  • Festivalet dhe Cmimet
  • Kontakti

DokuFest
Kompleksi “Europa”, p.n.
20000 Prizren, Kosova
+381 29 233 718
info@dokufest.com

Orari i Shfaqjes

20.08, 22:00, KINO NË LUM

Kategoria

Future is Here

Regjisori

Amir Rami, Jon Dujaka, Visar Postoseli

Producenti

DokuFest