Ujë dhe varrë

Water and Graves

Kosova, 2012, Colour, 15 min

 • Ujë dhe varrë - Water and Graves
 • 2-film
 • 3-film
 • 4-film

Surrounded by problems, Agim suddenly has an idea for survival. But his morbid idea is his doom...

 • Directors Bio
 • Festival and Awards
 • Contact
Born in 1989 at Prishtina capital city of Kosovo. Starting to study Film Directing in 2008 at University of Prishtina. Director of 7 short movies and 3 documentaries...Now is student of Master degree at University of Prishtina.
goEast FF Wiesbaden, 2012. Nine Eleven FF 2012 Prishtina.

The Group
Ersin Shamli
Murat Mehmeti No:3
10000 Prishtina, Kosova
+377 44 718 638
ersiin_s@hotmail.com

Screening

23.08, 18:00, Shtëpia e Kultures

Category

National

Director

Ersin Shamli

Producer

Blerim Gjoci

Cinematography

Besim Ugzmajli

Sound

Samer Agolli

Editing

Besim Ugzmajli

Other films from this category

 • bscap0018

  Night Ride

  Kosova

 • skena13

  Besa

  Albania/Kosovo/USA

 • A është më mirë këtu apo atje

  A është më mirë këtu apo atje?

  Kosova/France

 • Balkan Xpress

  Balkan Xpress

  Macedonia/Kosovo/Serbia/ Croatia/Switzerland

 • Çunat e Lagjes - The neighborhood boys

  Çunat e Lagjes

  Albania